artikel

Naar Cash Converters

Horeca

Een moderne kruising tussen een opkoper en een lommerd is Cash Converters. Deze Australische onderneming krijgt steeds meer vestigingen in Nederland. Het bedrijf verpandt niet, maar koopt het ingeleverde goed van de klant. ‘De klant krijgt het recht om het goed tegen een opslag binnen twee maanden terug te kopen. Wij noemen de constructie buy […]

Een moderne kruising tussen een opkoper en een lommerd is Cash Converters. Deze Australische onderneming krijgt steeds meer vestigingen in Nederland. Het bedrijf verpandt niet, maar koopt het ingeleverde goed van de klant. ‘De klant krijgt het recht om het goed tegen een opslag binnen twee maanden terug te kopen. Wij noemen de constructie buy it back’, zegt directeur en grootaandeelhouder Jaap Rensen van Cash Converters Nederland.


* Naar de lommerd

* Naar Cash Converters

* Ruilen

* Voorschot van de overheid

* Haal meer uit vorderingen en verzekeringen

* Zoek een suikeroom

* Consuminderen