artikel

Naar de lommerd

Horeca

Het klassieke redmiddel voor de geldbehoeftige is de lommerd. Hier leent u een geldsom in ruil voor de roemruchte gouden armband of een ander onderpand naar keuze. En passant omzeilt u toetsing door het Bureau Krediet Registratie in Tiel. De pandgever krijgt zijn goed terug als hij de termijnen voldoet en zijn pandbewijs aan toonder […]

Het klassieke redmiddel voor de geldbehoeftige is de lommerd. Hier leent u een geldsom in ruil voor de roemruchte gouden armband of een ander onderpand naar keuze. En passant omzeilt u toetsing door het Bureau Krediet Registratie in Tiel. De pandgever krijgt zijn goed terug als hij de termijnen voldoet en zijn pandbewijs aan toonder weer inlevert. Blijft de schuldenaar in gebreke, dan mag de lommerd het pand verbeuren. Ondernemers die de Stadsbank bezoeken, zijn (nog) uitzondering.


* Naar de lommerd

* Naar Cash Converters

* Ruilen

* Voorschot van de overheid

* Haal meer uit vorderingen en verzekeringen

* Zoek een suikeroom

* Consuminderen

Reageer op dit artikel