artikel

Nieuwsberichten Lekker 2006

Horeca

Reuzensprong De Leest in nieuwe Lekker Restaurant De Leest in Vaassen maakt in de nieuwe Lekker een onwaarschijnlijke sprong in de top van het klassement. Het restaurant van chef-kok Jacob-Jan Boerma stijgt met een reuzensprong van 23 naar plaats vier en mag de grote winnaar worden genoemd. Oud Sluis van Sergio Herman behoudt de eerste […]

Reuzensprong De Leest in nieuwe Lekker

Restaurant De Leest in Vaassen maakt in de nieuwe Lekker een onwaarschijnlijke sprong in de top van het klassement. Het restaurant van chef-kok Jacob-Jan Boerma stijgt met een reuzensprong van 23 naar plaats vier en mag de grote winnaar worden genoemd. Oud Sluis van Sergio Herman behoudt de eerste plaats.

Lees verder…

Kranenborg schiet met Le Cirque omhoog

Robert Kranenborg behoort met restaurant Le Cirque tot één van de snelste stijgers in de nieuwe uitgave van Lekker. De befaamde chef-kok vliegt van plaats 85 naar 52, een winst van maar liefst 33 plaatsen. Hij is daarmee echter nog niet de snelste stijger in de lijst.

Lees verder…

Glorieuze rentree restaurant Vermeer

Restaurant Vermeer is terug aan het culinaire front. Na een ‘sabbatical year’ vinden we het Amsterdamse restaurant terug op plaats 36. Daarmee is Vermeer de hoogste nieuwkomer in de nieuwe Lekker.

Lees verder…

Jonnie Boer weer beste chef-kok

De ranglijst met beste chef-koks van ons land zit muurvast. Jonnie Boer is wederom de beste kok in de nieuwe Lekker. Achter de chef-kok van De Librije verdelen Cees Helder en Sergio Herman de overige ereplaatsen.

Lees verder…

Boerma meest veelbelovende chef-kok

De rijzende ster in de gastronomie is en blijft Jacob-Jan Boerma. De chef-kok uit Vaassen, die met zijn restaurant De Leest glorieus stijgt van 23 naar vier, is net al vorig jaar weer uitgeroepen tot meest veelbelovende chef-kok van het land.

Lees verder…

Vrije val Prinses Juliana

Prinses Juliana is één van de grootste verliezers van de nieuwe uitgave van Lekker. De vrije val van het Limburgse restaurant, dat sinds augustus in de verkoop staat, zet daarmee door. Een paar jaar geleden behoorde het restaurant nog tot de vijftien beste eetzaken van ons land.

Lees verder…

Personeel topzaken wil back to basic

Back to basic, puur en klassiek. Dat zijn de jongste keukentrends in de beste restaurants van ons land volgens de hoofdrolspelers van de nieuwe Lekker zelf. Dat blijkt uit een enquête onder de chef-koks en gastpersonen van deze eetgelegenheden.

Lees verder…

Bruins heerst in gastpersonenklassement

Gastheer Peter Bruins van restaurant De Bokkedoorns in Overveen is niet te evenaren. Bruin voert in de Lekker sinds jaar en dag de ranglijst met Beste Gastpersonen aan. Ook dit jaar weer kan niemand tippen aan zijn gastheerschap.

Lees verder…

Gastvrouw Olivio troeft De Leest af

Gastvrouw en sommelier Tina Zwaart van Olivio in het Gelderse Harderwijk is uitgeroepen tot meest veelbelovende gastpersoon van het land. Zwaart stoot daarmee provinciegenoot Kim Veldman van De Leest in Vaassen van de troon.

Lees verder…

Reageer op dit artikel