artikel

Opleiding

Horeca

Stimuleer uw personeel om zich bij te scholen. Houd praktijkdagen, stuur ze naar workshops of laat ze een opleiding volgen. Zo draagt u bij aan hun persoonlijke ontwikkeling én investereert u in uw toekomst. Wat de rechten en plichten van u en uw medewerker zijn als het gaat om scholing leest u in artikel 16 […]

Stimuleer uw personeel om zich bij te scholen. Houd praktijkdagen, stuur ze naar workshops of laat ze een opleiding volgen. Zo draagt u bij aan hun persoonlijke ontwikkeling én investereert u in uw toekomst. Wat de rechten en plichten van u en uw medewerker zijn als het gaat om scholing leest u in artikel 16 van de horeca-CAO. De volledige tekst van de horeca-CAO is te downloaden op de internetsite van het Bureau Voorlichting Horeca-CAO www.cao-horeca.nl

Reageer op dit artikel