artikel

Origins, nog zo’n mogelijkheid om te variëren

Horeca

Koffie met een karakteristieke smaak die kenmerkend is voor het land waar hij vandaan komt, vormt een interessante variatie op uw koffiekaart. Diverse branders bieden deze zogeheten Origins (bijvoorbeeld Java, Kenia, Mexico en Jamaica) in verschillende smaken aan. Uw gast heeft hierdoor veel keuze waarmee u uw voordeel doet. Want voor elk tijdstip van de […]

Koffie met een karakteristieke smaak die kenmerkend is voor het land waar hij vandaan komt, vormt een interessante variatie op uw koffiekaart. Diverse branders bieden deze zogeheten Origins (bijvoorbeeld Java, Kenia, Mexico en Jamaica) in verschillende smaken aan. Uw gast heeft hierdoor veel keuze waarmee u uw voordeel doet. Want voor elk tijdstip van de dag heeft u de geschikte koffie. De optimale variatie is om per seizoen een andere Origin aan te bieden.

Wist u bovendien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met koffiesiroop? Probeer eens een vleugje amandelsiroop. De herhalingsaankopen zullen het succes van deze koffievariatie bewijzen.

Reageer op dit artikel