artikel

Procedure indiensttreding

Horeca

Bij het in dienst treden van een nieuwe medewerker moet het volgende gebeuren: maak een schriftelijk arbeidscontract laat uw medewerker moet een loonbelastingverklaring invullen en ondertekenen uw medewerker moet zich aanmelden bij een ziekenfonds u moet aan het ziekenfonds doorgeven wanneer de medewerker in dienst is getreden houd voor elke medewerker een afzonderlijke loonstaat bij. […]

Bij het in dienst treden van een nieuwe medewerker moet het volgende gebeuren:

  • maak een schriftelijk arbeidscontract

  • laat uw medewerker moet een loonbelastingverklaring invullen en ondertekenen

  • uw medewerker moet zich aanmelden bij een ziekenfonds

  • u moet aan het ziekenfonds doorgeven wanneer de medewerker in dienst is getreden

  • houd voor elke medewerker een afzonderlijke loonstaat bij. Dit formulier is bij de boekhandel verkrijgbaar. Besteedt u de loonadministratie uit? Dan moet u alle stamgegevens van de medewerker op een formulier invullen en dit opsturen

  • houd een kaart bij waarop alle vrije dagen van de medewerker staan
  • Reageer op dit artikel