artikel

Ruilen

Horeca

Van ruilen komt huilen. Toch gaat die vlieger niet altijd op. Ruilhandel kan interessant zijn om een tijdelijke liquiditeitskrapte te omzeilen. U kunt dan toch diensten of goederen inkopen, terwijl u geen geld heeft. Aan ruilhandel kleven ook nadelen. Ruilen vindt plaats in gesloten circuits met eigen spelregels en minder concurrentie. Zorg dat u niet […]

Van ruilen komt huilen. Toch gaat die vlieger niet altijd op. Ruilhandel kan interessant zijn om een tijdelijke liquiditeitskrapte te omzeilen. U kunt dan toch diensten of goederen inkopen, terwijl u geen geld heeft.

Aan ruilhandel kleven ook nadelen. Ruilen vindt plaats in gesloten circuits met eigen spelregels en minder concurrentie. Zorg dat u niet te ver in de zwarte cijfers raakt. Het besteden van ruileenheden kan lastig zijn. En wie denkt dat ruilhandel een prachtige manier is om belasting te ontduiken: dat had u gedroomd! Zakelijke ruilhandel is gewoon belast.


* Naar de lommerd

* Naar Cash Converters

* Ruilen

* Voorschot van de overheid

* Haal meer uit vorderingen en verzekeringen

* Zoek een suikeroom

* Consuminderen

Reageer op dit artikel