artikel

Salamander

Horeca

Glaceren, gratineren of grilleren gaat uitstekend met een salamander. Deze ‘open oven’ met bovenin een stralingselement is in hoogte verstelbaar. Er bestaan salamanders waarop een horizontale spit wordt geplaatst. Geschikt voor bijvoorbeeld shoarma-vlees. Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze. Kooktoestel Keramische kookplaat Bakplaat Kookbok Fornuis Kookketel Kantelbare braadpan Friteuse Salamander Magnetron Combisteamer […]Glaceren, gratineren of grilleren gaat uitstekend met een salamander. Deze ‘open oven’ met bovenin een stralingselement is in hoogte verstelbaar. Er bestaan salamanders waarop een horizontale spit wordt geplaatst. Geschikt voor bijvoorbeeld shoarma-vlees.


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.

Reageer op dit artikel