artikel

Schevenings Tartaar

Horeca

(recept voor tien broodjes) Voorbereiding: Bak 10 gepelde gamba’s in olijfolie met knoflook. Afblussen met 20 cc nouilly prat. Pureer dit koud met 430 gr zalmfilet en 100 gr tonijnfilet. Breng op smaak met wat mayonaise, zout en peper. Opbouw broodjes: Snijd 10 harde witte bollen doormidden en beleg een helft met veldsla en een […]

(recept voor tien broodjes)

Voorbereiding:


Bak 10 gepelde gamba’s in olijfolie met knoflook. Afblussen met 20 cc nouilly prat. Pureer dit koud met 430 gr zalmfilet en 100 gr tonijnfilet. Breng op smaak met wat mayonaise, zout en peper.

Opbouw broodjes:

Snijd 10 harde witte bollen doormidden en beleg een helft met veldsla en een lepel whiskysaus. Deponeer hierop met een ijsschep een bolletje vistartaar en daar weer op een gekookt kwarteleitje. Prik een citroenstamper door ieder broodje. Afgarneren met een mengsel van komkommer en dille en een paar kappertjes.

Kostprijs per broodje: €1,90

Verkoopprijs per broodje: € 6,90

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.

Reageer op dit artikel