artikel

Sfeerimpressie Wijnkaart van het Jaar

Horeca

Hotel The Grand in Amsterdam, plaats van handeling van Wijnkaart van het Jaar. De aanwezige leden van de vakjury van links naar rechts: Hans Steenbergen (hoofdredacteur Misset Horeca), René van Heusden (wijnjournalist) en Hubrecht Duijker (wijnschrijver). Voorzitter Hubrecht Duijker leest het juryrapport voor aan de zo’n honderd aanwezige geïnteresseerden. De winnaars in de categorie ‘Eetcafé-brasserie’: […]Hotel The Grand in Amsterdam, plaats van handeling van Wijnkaart van het Jaar.De aanwezige leden van de vakjury van links naar rechts: Hans Steenbergen (hoofdredacteur Misset Horeca), René van Heusden (wijnjournalist) en Hubrecht Duijker (wijnschrijver).Voorzitter Hubrecht Duijker leest het juryrapport voor aan de zo’n honderd aanwezige geïnteresseerden.De winnaars in de categorie ‘Eetcafé-brasserie’: Jeroen Bronkhorst en Henriëtte Bastiaans.Arjen Slinger van Foody’s ontvangt de oorkonde voor de beste wijnkaart in de categorie ‘Restaurants’.Uit handen van een vertegenwoordigster van het Wine Institute of California ontvangt Slinger een wijnreis naar Californië.Wijnen in overvloed tijdens de wijnproeverij in Hotel The Grand.Meer dan vijfhonderd wijnen uit ‘de nieuwe wereld’ konden worden geproefd.Een van de druk bezochte hotelzalen met standhouders en geïnteresseerden.Hotel The Grand in Amsterdam, plaats van handeling van Wijnkaart van het Jaar.De aanwezige leden van de vakjury van links naar rechts: Hans Steenbergen (hoofdredacteur Misset Horeca), René van Heusden (wijnjournalist) en Hubrecht Duijker (wijnschrijver).Voorzitter Hubrecht Duijker leest het juryrapport voor aan de zo’n honderd aanwezige geïnteresseerden.De winnaars in de categorie ‘Eetcafé-brasserie’: Jeroen Bronkhorst en Henriëtte Bastiaans.Arjen Slinger van Foody’s ontvangt de oorkonde voor de beste wijnkaart in de categorie ‘Restaurants’.Uit handen van een vertegenwoordigster van het Wine Institute of California ontvangt Slinger een wijnreis naar Californië.Wijnen in overvloed tijdens de wijnproeverij in Hotel The Grand.Meer dan vijfhonderd wijnen uit ‘de nieuwe wereld’ konden worden geproefd.Een van de druk bezochte hotelzalen met standhouders en geïnteresseerden.

Reageer op dit artikel