artikel

Slimme verbouwing levert meerdere trends op

Horeca

Groene en oranje kleuren, verschillende materiaalvormen door elkaar (rond en hoekig) en natuurlijke producten zoals een echte houten vloer. Dat zijn de huidige trends in de cafetariabranche. Het meest belangrijk daarbij is de flexibiliteit. Doorbreek het tijdelijke karakter van een trend door uw zaak zo in te richten dat u de uitstraling van de inrichting […]

Groene en oranje kleuren, verschillende materiaalvormen door elkaar (rond en hoekig) en natuurlijke producten zoals een echte houten vloer. Dat zijn de huidige trends in de cafetariabranche. Het meest belangrijk daarbij is de flexibiliteit. Doorbreek het tijdelijke karakter van een trend door uw zaak zo in te richten dat u de uitstraling van de inrichting eenvoudig kunt aanpassen. Een trend gaat zo’n twee tot drie jaar mee. Een volledige verbouwing kost zo’n € 150.000,- en duurt zo’n 6 maanden. Binnen een jaar verdient u 15 tot 20 procent terug van de investering. Zorg dus voor een verbouwing waarbij u eenvoudig van thema kunt wisselen.

Laat een interieurbouwer een kleurvoorstel maken. Kies zelf één hoofdkleur, de interieurbouwer maakt vervolgens een kleurenplan. De kleuren van vloer tot plafond moeten in overeenstemming zijn. Let op. Schreeuwende kleuren vragen om schreeuwend publiek. Stem de kleuren dus af op uw doelgroep. Laat tenslotte de interieurbouwer een ‘3-d ontwerp’ maken. Pas dan kunt u beoordelen of uw kleurkeuze goed is.

Reageer op dit artikel