artikel

Tapautomatisering voorkomt lekkage en misverstanden

Horeca

Wilt u exact weten hoeveel bier u getapt heeft en wanneer? Schakel dan over naar tapautomatisering. Met een geautomatiseerde tapinstallatie voorkomt u lekkage, omdat de computer alle getapte biertjes registreert. Maar niet alleen de tapkraan voor bier is geschikt voor automatisering, ook de non-drips voor sterke dragen zijn bestemd voor automatisering. En koffieautomaten kunt u […]

Wilt u exact weten hoeveel bier u getapt heeft en wanneer? Schakel dan over naar tapautomatisering. Met een geautomatiseerde tapinstallatie voorkomt u lekkage, omdat de computer alle getapte biertjes registreert. Maar niet alleen de tapkraan voor bier is geschikt voor automatisering, ook de non-drips voor sterke dragen zijn bestemd voor automatisering. En koffieautomaten kunt u aansluiten op uw automatiseringsysteem.

Voordelen:

  • Kostenbesparing op de inkoop tot tien procent.

  • Betere controle en registratie van verkochte consumpties

  • Met een bijschuimknop kunnen fout getapte glazen bier worden gecorrigeerd

    Nadelen:

  • Oogt niet ambachtelijk

  • Vergt een investering
  • Reageer op dit artikel