artikel

Termen met beginletter N

Horeca

Nagaren Bij het gebruik van de magnetron voor het bereiden van voedsel vindt verhitting plaats door wrijvingswarmte die in het product (of gerecht) zelf wordt opgewekt. De hittebron is dus het product of gerecht zelf. Na uitschakelen van de magnetron blijft die wrijvingswarmte nog enkele minuten actief. Het gerecht kan het beste afgedekt (om de […]

Nagaren

Bij het gebruik van de magnetron voor het bereiden van voedsel vindt verhitting plaats door wrijvingswarmte die in het product (of gerecht) zelf wordt opgewekt. De hittebron is dus het product of gerecht zelf. Na uitschakelen van de magnetron blijft die wrijvingswarmte nog enkele minuten actief. Het gerecht kan het beste afgedekt (om de warmte vast te houden) even in de magnetron gelaten worden.

Napperen

Gelijkmatig met saus of gelei bedekken.

Terug naar het ABC…

Reageer op dit artikel