artikel

Tips van de meester nu in beeld

Horeca

Bij elk portret van een topchef presenteren we in ons weekblad Misset Horeca een ‘Tip van de Meester’. Daarin laten we in woord en beeld zien hoe een bepaalde handeling uit de keuken slim uit te voeren is.Drie docenten van de verschillende hotelscholen in Maastricht, Den Haag en Leeuwarden tekenen voor de vaktechnische invulling. Speciaal voor onze internetsite laten deze medewerkers voor de camera hun ‘Tip van de Meester’ zien.Deze keer:
Het maken van soezenbeslag

Door Edzard Delstra, docent gastronomie, CHN, Hotel Wyswert

Bekijk hieronder het filmpje.

Wilt u zelf aan de slag? Bekijk dan hier het recept voor 120 g soezenbeslag.

Ingrediënten voor 120 g soezenbeslag

  • 0,5 dl visbouillon
  • 0,5 dl melk
  • 50 g boter
  • 50 g bloem
  • 100 g eieren
  • 2 g zout