artikel

Tips voor het inrichten van uw keuken

Horeca

1. Verbreed uw horizon door horecabeurzen te bezoeken tijdens de oriëntatiefase voor nieuw keukenapparatuur. Kijk op de agenda van zibb/horeca voor een actueel overzicht van de horecabeurzen in Nederland en buitenland. 2. Vraag voor de inrichting van uw keuken niet alleen advies aan de leverancier, maar neem ook een extern adviseur in de arm. Deze is in […]

1. Verbreed uw horizon door horecabeurzen te bezoeken tijdens de oriëntatiefase voor nieuw keukenapparatuur. Kijk op de agenda van zibb/horeca voor een actueel overzicht van de horecabeurzen in Nederland en buitenland.

2. Vraag voor de inrichting van uw keuken niet alleen advies aan de leverancier, maar neem ook een extern adviseur in de arm. Deze is in staat om het frontofficeconcept (restaurant) af te stemmen op de backoffice (keuken). Op basis van het keukenplan is een goede prijsvergelijking van verschillende leveranciers te maken.

3. Laat diverse keukenleveranciers plannen uitwerken zonder dat u eerst uw eigen ideeën naar voren brengt. Op deze manier krijgt u tips waar u zelf niet meteen aan denkt.

4. Ga met alle partijen zoals elektriciën, loodgieter, tegelzetter en apparatuurleverancier om de tafel zitten, voordat de bouw van de keuken van start gaat. Zo verkrijgt u afstemming over de inrichting en verkleint u de kans op problemen tijdens de bouw.

5. Voorkom bouwvertraging door de verschillende leveranciers vroegtijdig op de hoogte te brengen van uw planning. Verstuur deze planning met een begeleidende brief om de waarde van uw planning kracht bij te zetten. Vermeld in de brief dat de leverancier verantwoordelijk is voor eventuele extra kosten wanneer hij zich niet aan de planning houdt.

Reageer op dit artikel