artikel

Tips voor snel geld

Horeca

Uw kredietaanvraag is door de bank afgewezen en u wilt op korte termijn keukenapparatuur aanschaffen? Dan is het prettig dat er nog andere manieren zijn om aan geld te komen. Hieronder enkele keuzemogelijkheden om op creatieve wijze de financiering van keukenapparatuur rond te krijgen. * Naar de lommerd * Naar Cash Converters * Ruilen * […]

Uw kredietaanvraag is door de bank afgewezen en u wilt op korte termijn keukenapparatuur aanschaffen? Dan is het prettig dat er nog andere manieren zijn om aan geld te komen. Hieronder enkele keuzemogelijkheden om op creatieve wijze de financiering van keukenapparatuur rond te krijgen.

* Naar de lommerd

* Naar Cash Converters

* Ruilen

* Voorschot van de overheid

* Haal meer uit vorderingen en verzekeringen

* Zoek een suikeroom

* Consuminderen