artikel

Trend: combisteamers met zelfreinigingsysteem

Horeca

Afhankelijk van de vervuilingsgraad zorgen vijf programma’s voor de reiniging volgens HACCP. De reiniging geschiedt in vier fasen: inweken, inwerken en wegspoelen, naspoelen en drogen. Reiniger en naspoelmiddel worden vanuit 10-liter jerrycans automatisch in de machine gepompt. Deze jerrycans kunnen van achteren of van voren met snelkoppelingen worden aangesloten. Hiermee is een gecontroleerd verbruik van […]

Afhankelijk van de vervuilingsgraad zorgen vijf programma’s voor de reiniging volgens HACCP. De reiniging geschiedt in vier fasen: inweken, inwerken en wegspoelen, naspoelen en drogen. Reiniger en naspoelmiddel worden vanuit 10-liter jerrycans automatisch in de machine gepompt.

Deze jerrycans kunnen van achteren of van voren met snelkoppelingen worden aangesloten. Hiermee is een gecontroleerd verbruik van reiniger en naspoelmiddel gegarandeerd. Het verse water gaat rechtstreeks van de wateraansluiting de machine in. Het is mogelijk om aan het eind van de dag of zelfs ’s nachts de oven te reinigen, maar tussendoor snel reinigen met alleen water kan ook.


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.