artikel

Verbeter kassabonnen met printers

Horeca

Maak gebruik van de grafische mogelijkheden die de aan het kassasystemen gekoppelde printers bieden. Een relatief goedkope keukenprinter volstaat met korte en duidelijke omschrijvingen zonder franje. Een notaprinter die in de zaak staat is veelal geruisloos en biedt goede en fraaie mogelijkheden om een aantrekkelijk ogende bon te printen. Voorzie de bon van een bedrijfslogo […]

Maak gebruik van de grafische mogelijkheden die de aan het kassasystemen gekoppelde printers bieden. Een relatief goedkope keukenprinter volstaat met korte en duidelijke omschrijvingen zonder franje.

Een notaprinter die in de zaak staat is veelal geruisloos en biedt goede en fraaie mogelijkheden om een aantrekkelijk ogende bon te printen. Voorzie de bon van een bedrijfslogo en gebruik de rekening als reclamedrager. Attendeer gasten via de bon op het vroegtijdig reserveren voor het kerstdiner: ‘Reserveer nu voor het paasdiner, anders is uw favoriete tafel bezet.’

Reageer op dit artikel