artikel

Vergunningen en bestemmingsplannen

Horeca

Achterhaal vroegtijdig bij de gemeente welke activiteiten er in het pand mogen worden verricht. Vraag naar het bestemmingsplan en het gemeentelijk horecabeleid. Informeer bij de afdeling Ruimtelijke Ordening naar de toekomstige ontwikkelingen in de buurt. In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en het gemeentebeleid staan het terrassenbeleid en de regels voor de sluitingstijden. Voorkom tegenvallers […]

Achterhaal vroegtijdig bij de gemeente welke activiteiten er in het pand mogen worden verricht. Vraag naar het bestemmingsplan en het gemeentelijk horecabeleid. Informeer bij de afdeling Ruimtelijke Ordening naar de toekomstige ontwikkelingen in de buurt. In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en het gemeentebeleid staan het terrassenbeleid en de regels voor de sluitingstijden.

Voorkom tegenvallers door vroegtijdig het dossier van het pand te bestuderen. Vraag inzage zodat u informatie inwint over de verleende en geweigerde vergunningen en eventuele klachten van omwonenden.

Reageer op dit artikel