artikel

Voorkom ‘lekkages’ door koppeling aan tapinstallaties

Horeca

Voorkom ‘lekkages’ (of soms plat gezegd: diefstal) door aan tapinstallaties aan kassasystemen te koppelen. De kassa geeft de tapinstallatie ‘vrij’ wanneer de bediende een fles bier, een glas wijn of een kop koffie registreert. Dichte flessen zijn verzegeld. Het is daardoor onmogelijk om deze verzegelde flessen te openen zonder deze flessen eerst aan de kassa […]

Voorkom ‘lekkages’ (of soms plat gezegd: diefstal) door aan tapinstallaties aan kassasystemen te koppelen. De kassa geeft de tapinstallatie ‘vrij’ wanneer de bediende een fles bier, een glas wijn of een kop koffie registreert. Dichte flessen zijn verzegeld. Het is daardoor onmogelijk om deze verzegelde flessen te openen zonder deze flessen eerst aan de kassa te melden. Zonder registratie kan personeel geen consumpties tappen. Manipulatie is hierdoor direct zichtbaar.

Reageer op dit artikel