artikel

Voorkom miskoop door goede oriëntatie

Horeca

Investeer tijd in de oriëntatiefase voor het aanschaffen van een nieuw kassasysteem. Inventariseer wat u van een kassa verlangt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gebruikersgemak, snelheid, rapportagemogelijkheden, koppeling aan debiteurenpakket en de diverse betaalsystemen. Schat de situatie van uw onderneming over vijf jaar in en stel daar de behoefte op af. Zet op papier wat de […]

Investeer tijd in de oriëntatiefase voor het aanschaffen van een nieuw kassasysteem. Inventariseer wat u van een kassa verlangt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gebruikersgemak, snelheid, rapportagemogelijkheden, koppeling aan debiteurenpakket en de diverse betaalsystemen. Schat de situatie van uw onderneming over vijf jaar in en stel daar de behoefte op af.

Zet op papier wat de wensen zijn en raadpleeg vervolgens meerdere leveranciers. Vraag ook een actuele referentielijst op bij de leveranciers en zoek contact met collega-horecaondernemers die met een bepaalde kassa werken.

Belangrijke aspecten in de oriëntatiefase

 • artikelen

 • hoofdgroepen

 • kostenplaatsen

 • debiteuren

 • voorraad

 • kaartleessystemen

 • software

 • hardware

  Zie geen wens of eis over het hoofd door het uitgebreide voorbeeldoverzicht van wensen en eisen van horecaondernemers te downloaden.

 • Reageer op dit artikel