artikel

Water vooral trendy bij jongeren

Horeca

De consumptie van mineraal- en bronwater stijgt. Gezond is immers de trend. Vooral jonge generaties lopen weg met water. Zet daarom meerdere mineraal- of bronwater op uw drankenkaart. Dan is het niet de vraag of uw gast het kiest, maar welke hij kiest. Omschrijf de watersmaken en toon een afbeelding van een flesje. Dit is […]

De consumptie van mineraal- en bronwater stijgt. Gezond is immers de trend. Vooral jonge generaties lopen weg met water. Zet daarom meerdere mineraal- of bronwater op uw drankenkaart. Dan is het niet de vraag of uw gast het kiest, maar welke hij kiest. Omschrijf de watersmaken en toon een afbeelding van een flesje. Dit is belangrijk omdat jongeren zich graag willen onderscheiden met een ‘stoer’ en ‘trendy’ drankje in hun hand. Dan is het prettig om te zien welke waterflesjes u in verkoopt.

Het verschil tussen bron- en mineraalwater:Bronwater: afkomstig uit een bron en wordt gebotteld na vervoer.

Mineraalwater: afkomstig uit een bron en wordt direct in een fles verpakt.

Tips:

  • Zet in een restaurant altijd een fles op tafel wanneer de gast erom vraagt in plaats van een kan. Dit voorkomt suggesties van gasten over misleiding en vermoedelijke overtreding in verband met het serveren van leidingwater als bronwater.
  • Denk eens aan een eigen huiswater. Hiervoor zijn installaties in de handel te verkrijgen. Met een eigen huiswater onderscheidt u zich eenvoudig van collega’s.
  •