artikel

Weten wat u wilt, bespaart u veel tijd

Horeca

Bespaar tijd door vooraf uw behoefte aan personeel te bepalen. Wilt u een barmedewerker of een serveerster? Welke kwaliteiten moeten ze hebben? Hoeveel mensen zoekt u in de bediening? Moeten ze elk weekend werken of alleen tijdens bijzondere dagen? Zet u ze in voor het afruimen van tafels of gaan ze de gasten ontvangen? Welk […]

Bespaar tijd door vooraf uw behoefte aan personeel te bepalen. Wilt u een barmedewerker of een serveerster? Welke kwaliteiten moeten ze hebben? Hoeveel mensen zoekt u in de bediening? Moeten ze elk weekend werken of alleen tijdens bijzondere dagen? Zet u ze in voor het afruimen van tafels of gaan ze de gasten ontvangen? Welk contract gaat u vervolgens aanbieden? Met vaste medewerkers bouwt u een basis op en zij werken op den duur zelfstandiger. Pieken en dalen vangt u op door oproepkrachten in te huren.

Reageer op dit artikel