artikel

Zo selecteert u de geschikte blastchiller

Horeca

De hoeveelheid terug te koelen maaltijden bepaalt de aanschaf van een blastchiller. Hoe meer maaltijden, hoe groter de benodigde capaciteit. Deze capaciteit kan per merk of type verschillen. Maar de uitkomsten in deze beslissingsboom bieden u houvast om uw wensenpakket voor een leverancier te specificeren. Kies de hoeveelheid maaltijden die u gelijktijdig wilt terugkoelen. Vervolgens […]

De hoeveelheid terug te koelen maaltijden bepaalt de aanschaf van een blastchiller. Hoe meer maaltijden, hoe groter de benodigde capaciteit. Deze capaciteit kan per merk of type verschillen. Maar de uitkomsten in deze beslissingsboom bieden u houvast om uw wensenpakket voor een leverancier te specificeren.

Kies de hoeveelheid maaltijden die u gelijktijdig wilt terugkoelen. Vervolgens krijgt u advies over de vereiste capaciteit en een prijsindicatie. Voorzien van extra informatie over roosteraantallen en tips.