artikel

Tex-Mex wrap

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen:

 • 2 kleine witte uien
 • ½ groene paprika
 • 150 kipfilet
 • 1 eetlepel olie
 • 1½ eetlepel tacokruiden (seasoning mix)
 • zout, peper
 • 4 wraps
 • 234 ananasstukjes
 • 125 ml. crème fraîche
 • 4 blaadjes lollo biondo
 • 75 gram geraspte (oude) kaas

Bereidingswijze:

Pel de uien en snij ze in reepjes. Verwijder zaadlijsten en pitjes van de paprika en snij de paprika in reepjes. Snij de kip in reepjes. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de ui zachtjes op een laag vuur ca. 1 minuut. Voeg de kipreepjes toe met ½ eetlepel tacokruiden. Bak de kip al omscheppend tot de reepjes mooi bruin en gaar zijn. Voeg tenslotte de paprika toe en bak deze 2 minuten mee.

Neem de pan van het vuur. Laat de ananas goed uitlekken. Schep de ananas door de kip. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de wraps in een droge koekenpan of in de magnetron. Roer de overgebleven tacokruiden door de crème fraîche.

Beleg de wraps met een blaadje sla. Schep er de ui – kipvulling met wat van de crème fraîche op. Strooi er kaas over en rol de wrap op. Serveer de wraps meteen en geeft de rest van de crème fraîche er apart bij.

Reageer op dit artikel