artikel

Raymondo, Goes

Horeca

raymondo goesDe Amadore Groep van Joost van Damme en Jerry van Zuijlen breidt uit met een vestiging op Zuid-Beveland. In het centrum van Goes openden de eigenaren Raymondo, een bedrijf met hetzelfde concept als Raymondo aan de boulevard in Vlissingen. Het pand, een voormalige smederij, heeft een authentieke uitstraling en is sfeervol gelegen aan het water.

Raymondo heeft een warme ambiance, met een wat klassieke sfeer. In het oog springende elementen zijn een bar in New Orleans-stijl en twee open haarden. Bij de verbouwing stond het behoud van karakteristieke beeldmerken voorop, zoals de ronde smederijramen. De formule met vriendelijke geprijsde gerechten moet een breed publiek aanspreken.

De menukaart is geïntegreerd in een glossy magazine, waarin ook aandacht wordt besteed aan typisch Zeeuwse producten. Het vijfgangenmenu staat als ‘Trots van Zeeland’ op de kaart: oesters als voorgerecht, gevolgd door een bisque van garnalen en een stukje zeebaarsfilet. Het hoofdgerecht is zeekreeft met garnituur en het dessert bestaat uit bolusijs. Verantwoordelijk voor deze heerlijkheden is Demis Albers. Anita van den Driest heet de gasten welkom.

Dam 2. Tel. (0113) 23 00 66. www.raymondo.nl. Capaciteit: 60 zitplaatsen; terras 60. Prijsindicatie: driegangenmenu €23,50; vijf gangen €47,50. Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Reageer op dit artikel