artikel

Business talkshows op nieuwe hotellounge

Horeca

De nieuwste hotelconcepten, nieuwe hoteltechnologie, hoe kom je als vrouw aan de top, wat is de kunst van het netwerken? Op vier beursmiddagen worden deze ‘newsy’ onderwerpen gepresenteerd in een business talkshow op het nieuwe loungeplein voor vakmensen die werkzaam zijn in de hotellerie. De business talkshows zijn een initiatief van de Horecava, Hotellotop en Misset Hotel.

Business talkshows op nieuwe hotellounge

MAANDAG: NIEUWE GENERATIE HOTELS

Maandagmiddag wordt de jongste trend in de hotellerie uitgebreid besproken. Wat zijn de kansen van het compacte slapen? Welke nieuwe merken Qbic, Yotel, CitizenM en Easyhotel hebben de beste papieren in handen? Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen? En krijgen de nieuwe formules het vertrouwen van de financiële markten?

Aan tafel verwacht gastheer Hans Steenbergen, hoofdredacteur van Misset Horeca, vier ondernemende gasten. Innovator Paul Rinkens zal zijn toekomstplannen voor zijn revolutionaire Qbic toelichten. Ex NH-topman en ondernemer Michael Levie praat over zijn nieuwste loot CitizenM. Twee gasten komen uit Londen. Lawrence Alexander van Easy Hotel licht zijn expansieplannen toe en Alex Flach van Withbread laat zijn licht schijnen over de toekomst van deze nieuwe generatie hotels. Side-kick van Hans Steenbergen is Thomas Kascha, de jonge directeur van AQ-services uit Den Haag. Deze bijeenkomst is strikt op uitnodiging. Online en in de bladen zal Misset Horeca verslag doen van de sessie.

Tijd: 15.15 – 16.15. Aansluitend netwerkborrel.

DINSDAG: VROUWEN AAN DE TOP

Hoe bereik je als vrouw de top? Tegen welke vooroordelen moet je opboksen? Waarom zijn er zo weinig vrouwen in topfuncties? Discrimineren mannen nog steeds? En is een topbaan te combineren met een gezin? Vijf vrouwen die op topposities in de hospitality werkzaam zijn – directeuren en gm’s – vertellen over hun ervaringen. Carolien Receveur van NH Hotels, Claire van Campen van Amsterdam American Hotel, Claudia Pronk van Hotel Des Indes Den Haag, Karina Schilte van Stayokay en Didi Whitlau van Hotel de l’Europe. Speciale gast is Eshter Raats, afgestudeerd aan de Hotelschool Den Haag, zakenvrouw van het jaar 2006 en directeur van Bandridge. Host is Martijn Reintjes, adjunct-hoofdredacteur van Misset Horeca.

Tijd: 15.15 – 16.15. Aansluitend netwerkborrel.

WOENSDAG: MEET THE TECHNOLOGY OF HOSIPITALITY

De digitale revolutie verandert de distributie en marketing van hospitality ingrijpend. Ook in de daily operation neemt het belang van technologie toe. Wat gebeurt er op dit vlak? Wat kunnen we verwachten? En wat zijn de gevolgen voor de hotels? Host Hans Steenbergen krijgt vier gasten aan zijn interviewtafel. Ton Lodder, CEO T3 hotels houdt een mini keynote speech over trends in technologie. Karel Vos van de succesvolle boekingsite Weekendjeweg vertelt over zijn groeistrategie. Andre Schoonenwolf van Sine Engineering en Martin van Straten van Van Hessen laten zien wat er aan de leverancierskant wordt ontworpen en vernieuwd.

Tijd: 15.15 – 16.15 Aansluitend netwerkborrel.

DONDERDAG: MEET THE PROFESSIONALS OF THE FUTURE

Een speciale bijeenkomst voor jonge professionals die willen weten hoe je carrière maakt, hoe je een netwerk opbouwt en wat je wel en wat je niet mag verwachten? Netwerker bij uitstek Charles van Goch verzorgt met Ties van Dijk een presentatie over dit onderwerp. ‘Ontdek de kracht van synchronisatie en flow binnen je netwerk? Hoe communiceer je 3dimensionaal.’

Tijd: 15.15-16.15 Aansluitend netwerkborrel.