artikel

Gratis’ ijskaarten via uw ijsfabrikant

Horeca

Bespaar uzelf heel wat werk door uw ijskaart te laten ontwikkelen door uw ijsleverancier. De fabrikant van een merk ijs heeft vaak een aantal standaard foto’s van ijscoupes in hun bestand waaruit u kunt kiezen voor de ijskaart.

Standaard ijskaarten

Leveranciers van ijs hebben vaak de keuze uit een aantal standaardkaarten. Deze kaarten worden u ‘gratis’ aangeboden, mits u per jaar een voor vastgesteld bedrag bij de fabrikant inkoopt. Deze bedragen beginnen bij circa 1250 euro. U kiest uit een aantal thema’s voor de voorkant; van een simpele ijstekening tot sfeerfoto’s van mensen of landschappen. Meestal komen er aan de binnenkant coupes te staan die door de fabrikant zijn samengesteld en gefotografeerd. Zij adviseert u ook een verkoopprijs en coupetitel. U bent niet altijd verplicht om deze gegevens over te nemen.

Eigen foto’s en teksten

Als u niet gebonden wilt zijn aan de coupes die een fabrikant aanbiedt, betaalt u een extra bedrag per pagina voor het opmaken van eigen foto’s en tekst. Dit komt neer op ongeveer dertig euro per pagina.

Originele ontwerpen

Een ijskaart naar eigen ontwerp maakt uw presentatie bijzonder. In ieder denkbare vorm en vele maten te verkrijgen. Als inlegvel in uw menukaart, van karton, geplastificeerd, met uw logo of eigen foto’s. Alles is mogelijk. De kosten kunnen oplopen naar 8.000 euro.

Reageer op dit artikel