artikel

Gratis vriezers van de fabrikant

Horeca

Profiteer van de vriezeracties die groothandels aan het begin van het ijsseizoen (begin maart) houden. U krijgt de diepvriezer gratis wanneer u de inhoud aan ijs koopt. Deze afspraak wordt meestal gemaakt voor één seizoen. Het minimumbedrag dat u per jaar moet besteden, is ongeveer 1350 euro.

Op de meeste vriezers krijgt u vijf jaar garantie op het koeltechnische gedeelte. Een voorwaarde is vaak dat u de vriezer laat staan in de zaak waar u hem voor heeft gekocht en dus niet verplaatst naar een andere locatie. Daarnaast bent u in principe verplicht om alleen het ijsmerk van de fabrikant te verkopen, maar uit de praktijk blijkt dat de fabrikant niet moeilijk als er eens een ander merk tussen ligt.

Er is een onderscheid te maken in drie typen vriezers in meerdere maten

Vriezer met metalen schuifdeksel

Inhoud: van 191 tot 553 liter

Prijs: vanaf 334 euro tot en met 525 euro

Vriezer met glazen schuifdeksel

Inhoud: van 191 tot 553 liter

Prijs: vanaf 391 euro tot en met 680 euro

Vriezer met gebogen glazen schuifdeksel

Inhoud: van 156 tot 460 liter

Prijs: vanaf 425 euro tot en met 714 euro

Verkrijgbaar met drie (9 soorten ijs), vier (12 soorten ijs) of vijf manden (15 soorten ijs).