artikel

Hoeveel is uw pand waard?

Horeca

Vele wegen leiden naar Rome. Zo ook bij het bepalen van de waarde van de onderneming. Horecamakelaars gebruiken diverse methoden om de waarde van de onderneming te bepalen. Vaak met afwijkende uitkomsten. Laat de waarde van uw pand bepalen aan de hand van meerdere rekenmethoden, zodat u een betrouwbaar gemiddelde krijgt. In dit hoofdstuk de […]

Vele wegen leiden naar Rome. Zo ook bij het bepalen van de waarde van de onderneming. Horecamakelaars gebruiken diverse methoden om de waarde van de onderneming te bepalen. Vaak met afwijkende uitkomsten. Laat de waarde van uw pand bepalen aan de hand van meerdere rekenmethoden, zodat u een betrouwbaar gemiddelde krijgt. In dit hoofdstuk de verschillende methoden op een rij met hun voor- en nadelen. Én tips om bij verkoop de waarde te verhogen.

Zo berekent u goodwill

Reageer op dit artikel