artikel

Kassatrends op een rij

Horeca

LCD Een LCD-scherm op een kassa biedt mogelijkheid om meer informatie te geven (maximaal 16 regels à 40 karakters per regel). Gemaakte fouten kan de kassagebruiker sneller constateren en direct corrigeren. Voor een meerprijs van zo’n € 500,- waardeert u een basiskassa op met een LCD-scherm. Termische printers De naaldprinter, oftewel dot-matrix printer, is uit. […]

LCD

Een LCD-scherm op een kassa biedt mogelijkheid om meer informatie te geven (maximaal 16 regels à 40 karakters per regel). Gemaakte fouten kan de kassagebruiker sneller constateren en direct corrigeren. Voor een meerprijs van zo’n € 500,- waardeert u een basiskassa op met een LCD-scherm.

Termische printers

De naaldprinter, oftewel dot-matrix printer, is uit. Termische printers zijn geluidsarm, beschikken over bredere kassastroken en meer grafische mogelijkheden, en printen sneller. Voor een meerprijs van ongeveer € 200,- beschikt uw kassa over een termische printer.

Betaalterminals

Chippen, Credit Cards en PIN. Met betaalterminals aan uw kassa kunnen gasten op deze manier betalen. Betaalterminals bieden meer veiligheid, omdat u eenvoudigweg minder geld in de kassa hebt. Verder bevorderen ze impulsaankopen. Een betaalterminal kost tussen de € 700,- en € 2.800,-.

Benchmarking

Voorkom teleurstellingen door bij de aanschaf van uw kassasysteem te informeren naar de koppelingsmogelijk voor deelname aan benchmarking. Bij benchmarking vergelijkt u uw omzet, winst of kosten met die van concurrenten. U ziet direct waarin u uitblinkt en waar u steekjes laat vallen.

Draadloos bestelsysteem

Heb meer tijd voor gasten en loop niet onnodig heen en weer. Dat kan met een draadloos bestelsysteem.

De kassa stuurt uw personeel

Creditcards

De consument ervaart veel betaalgemak met de creditcard. Horecaondernemers betalen per transactie een commissie.

Betaalkaarten: gemak en veiligheid

Weegschaal

Een weegschaal gekoppeld aan een kassa wint vooral aan populariteit in de cateringbranche. De weegschaal registreert wanneer een salade of ijs boven het ingestelde gewicht zit. De kassa rekent feilloos de exacte prijs.

Handig zo’n handy

Reageer op dit artikel