artikel

Lekkerste Broodjes van Nederland 2003

Horeca

Traditiegetrouw werd tijdens de Horecava 2003 de finale van de wedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland gehouden. In de categorie Catering won Remco Kettman van Partycatering De Harlekijk in Pijnacker. Zijn creatie ‘Het Buitenbeentje’ kreeg slechts een half punt meer dan nummer twee, ‘De Kilometer Vreter’ van Sandor Zaalberg van Eurest Catering. De derde plaats […]

Traditiegetrouw werd tijdens de Horecava 2003 de finale van de wedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland gehouden. In de categorie Catering won Remco Kettman van Partycatering De Harlekijk in Pijnacker. Zijn creatie ‘Het Buitenbeentje’ kreeg slechts een half punt meer dan nummer twee, ‘De Kilometer Vreter’ van Sandor Zaalberg van Eurest Catering. De derde plaats was voor ‘Mariage de Poisson’ van Aad van Berkel van Dishcovery. Bekijk hieronder de recepturen van deze winnende broodjes.

Bekijk hieronder de recepturen van deze winnende broodjes:

<L CODE=”C02″>Het Buitenbeentje (Remco Kettman) </L>
<L CODE=”C03″>De Kilometer Vreter (Sander Zaalberg)</L>
<L CODE=”C04″>Marriagge de Poisson (Aad van Berkel)</L>
Reageer op dit artikel