artikel

Luxe en comfort rukt op

Horeca

Comfort en luxe spelen een steeds belangrijkere rol bij het interieur van kamers en receptieruimtes in hotels. De uitstraling van hotelkamers wordt moderner en hotelkamers smelten steeds vaker samen met badkamers. Een glazen tussenwand scheidt daarbij slaap- en badgedeelte. Deze nieuwe ontwikkeling is nogal kostbaar om toe te passen en dus alleen interessant bij nieuwbouw-projecten. […]

Comfort en luxe spelen een steeds belangrijkere rol bij het interieur van kamers en receptieruimtes in hotels. De uitstraling van hotelkamers wordt moderner en hotelkamers smelten steeds vaker samen met badkamers. Een glazen tussenwand scheidt daarbij slaap- en badgedeelte. Deze nieuwe ontwikkeling is nogal kostbaar om toe te passen en dus alleen interessant bij nieuwbouw-projecten. Bij renovatie blijken de kosten te hoog om deze investering eruit te halen.

Bied in zakenhotels goede technische faciliteiten. Het gebruik van laptops neemt sterk toe en voor zakengasten is internet steeds vaker een soort eerste levensbehoefte. Zorg dus voor voldoende stroompunten voor de apparatuur, een bureaustoel met wieltjes en een internetaansluiting op de kamer. Of overweeg draadloos internet. Deze nieuwe ontwikkeling biedt gasten én horecaondernemers interessante mogelijkheden.

Verdien geld met draadloos internet

Een luxe en ruime fauteuil met voetenbank completeert een modieuze hotelkamer. Een toekomstige ontwikkeling is een mechanisch in hoogte verstelbaar bed. Dit is handig en ARBO-technisch verstandig voor hotelpersoneel wanneer zij bedden opmaken.

Reageer op dit artikel