artikel

American Beauty

Horeca

Ingrediënten: 2/10 cognac 2/10 witte vermout 2/10 sinaasappelsap 2/10 grenadinesiroop 2/10 kleurloze crème de menthe Bereiding: Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in cognacglazen. Bedek de glazen voorzichtig met een vleugje rode port. Het is de bedoeling dat de port bovenop […]

Ingrediënten:

  • 2/10 cognac
  • 2/10 witte vermout
  • 2/10 sinaasappelsap
  • 2/10 grenadinesiroop
  • 2/10 kleurloze crème de menthe
  • Bereiding:

    Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in cognacglazen. Bedek de glazen voorzichtig met een vleugje rode port. Het is de bedoeling dat de port bovenop het geheel moet blijven liggen.

    Reageer op dit artikel