artikel

Anti-katerthee

Horeca

Benodigdheden voor 14 koppen 5 gram gekristallisseerde gember, fijngehakt 10 gram paardebloemwortel 25 gram gedroogde hibiscusbloem honing, naar smaak Meng de droge ingrediënten en bewaar ze uit het licht in een luchtdichte bus. Voor veertien koppen. Bereidingswijze Doe 500 ml water met twee eetlepels van de melange in een steelpan. Breng aan de kook en […]

Benodigdheden voor 14 koppen

  • 5 gram gekristallisseerde gember, fijngehakt
  • 10 gram paardebloemwortel
  • 25 gram gedroogde hibiscusbloem
  • honing, naar smaak

Meng de droge ingrediënten en bewaar ze uit het licht in een luchtdichte bus. Voor veertien koppen.

Bereidingswijze

Doe 500 ml water met twee eetlepels van de melange in een steelpan. Breng aan de kook en laat ongeveer twintig minuten zachtjes koken. Giet de thee door een zeef, verhit opnieuw en serveer met honing naar smaak. Voor één persoon.

Reageer op dit artikel