artikel

Cocktail Bordelais

Horeca

Ingrediënten voor 12 personen: 2 in stukjes gesneden perziken 6 aardbeien 4 in stukjes gesneden abrikozen 1 in dunne plakjes gesneden sinaasappel 10 frambozen 1 dl cognac 1 dl cointreau Bereiding: Schenk alle ingrediënten in een bowlschaal. Zet deze bowlschaal ten minstte 1 uur in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren 2 flessen Sauternes […]

Ingrediënten voor 12 personen:

 • 2 in stukjes gesneden perziken
 • 6 aardbeien
 • 4 in stukjes gesneden abrikozen
 • 1 in dunne plakjes gesneden sinaasappel
 • 10 frambozen
 • 1 dl cognac
 • 1 dl cointreau
 • Bereiding:

  Schenk alle ingrediënten in een bowlschaal. Zet deze bowlschaal ten minstte 1 uur in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren 2 flessen Sauternes (of een andere witte likeurwijn) en ijsblokjes toe. Roer het geheel goed door en schenk uit in schaaltjes.

  Reageer op dit artikel