artikel

Cocktail Bordelais

Horeca

Ingrediënten voor 12 personen: 2 in stukjes gesneden perziken 6 aardbeien 4 in stukjes gesneden abrikozen 1 in dunne plakjes gesneden sinaasappel 10 frambozen 1 dl cognac 1 dl cointreau Bereiding: Schenk alle ingrediënten in een bowlschaal. Zet deze bowlschaal ten minstte 1 uur in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren 2 flessen Sauternes […]

Ingrediënten voor 12 personen:

  • 2 in stukjes gesneden perziken
  • 6 aardbeien
  • 4 in stukjes gesneden abrikozen
  • 1 in dunne plakjes gesneden sinaasappel
  • 10 frambozen
  • 1 dl cognac
  • 1 dl cointreau
  • Bereiding:

    Schenk alle ingrediënten in een bowlschaal. Zet deze bowlschaal ten minstte 1 uur in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren 2 flessen Sauternes (of een andere witte likeurwijn) en ijsblokjes toe. Roer het geheel goed door en schenk uit in schaaltjes.