artikel

Prairie Oyster

Horeca

Ingrediënten: 1 eidooier 1 theelepel sherry-azijn 1 theelepel worcestersau 1 theelepel ketchup 4 cl sherry Bereiding: Doe alle ingrediënten in een cocktailglas. Roer de ingrediënten niet door elkaar. Het is de bedoeling dat deze cocktail in één teug wordt leeggedronken. Deze ‘ochtendcocktail’ is zeer geschikt om na een zware nacht de dingen weer op een […]

Ingrediënten:

  • 1 eidooier
  • 1 theelepel sherry-azijn
  • 1 theelepel worcestersau
  • 1 theelepel ketchup
  • 4 cl sherry
  • Bereiding:

    Doe alle ingrediënten in een cocktailglas. Roer de ingrediënten niet door elkaar. Het is de bedoeling dat deze cocktail in één teug wordt leeggedronken. Deze ‘ochtendcocktail’ is zeer geschikt om na een zware nacht de dingen weer op een rijtje te zetten.

    Reageer op dit artikel