artikel

Tequila Sunrise

Horeca

Ingrediënten 3/10 tequila 7/10 sinaasappelsap 1 scheutje grenadinesiroop Bereiding Vul een groot tumblerglas met ijsblokjes en voeg de tequila en het sinaasappelsap toe. Roer het goed en schenk op het laatst de grenadinesiroop erbij, zodat op de bodem van het glas een rood laagje ontstaat. Indien gewenst decoreren met een half schijfje sinaasappel. Deze drink […]

Ingrediënten

  • 3/10 tequila
  • 7/10 sinaasappelsap
  • 1 scheutje grenadinesiroop
  • Bereiding

    Vul een groot tumblerglas met ijsblokjes en voeg de tequila en het sinaasappelsap toe. Roer het goed en schenk op het laatst de grenadinesiroop erbij, zodat op de bodem van het glas een rood laagje ontstaat. Indien gewenst decoreren met een half schijfje sinaasappel.

    Deze drink is zacht en fris en doet door de kleuren denken aan de zonsopgang.

    Reageer op dit artikel