artikel

Winterthee

Horeca

Benodigdheden voor 4 personen 6 kruidnagels 3 groene kardamons 1 klein kaneelstokje 500 ml water 3 eetlepels kamillebloemen 60 ml melk suiker, naar smaak Bereidingswijze Wrijf de kruidnagel, kardamom en het kaneelstokje fijn in een vijzel en doe alles met het water in een steelpan. Breng aan de kook, draai de temperatuur laag, voeg de […]

Benodigdheden voor 4 personen

  • 6 kruidnagels
  • 3 groene kardamons
  • 1 klein kaneelstokje
  • 500 ml water
  • 3 eetlepels kamillebloemen
  • 60 ml melk
  • suiker, naar smaak

Bereidingswijze

Wrijf de kruidnagel, kardamom en het kaneelstokje fijn in een vijzel en doe alles met het water in een steelpan. Breng aan de kook, draai de temperatuur laag, voeg de kamille toe en laat vijf tot zeven minuten sudderen. Voeg de melk toe en suiker naar smaak. Breng weer aan de kook en schenk met een zeef in de koppen. Serveer direct.

Reageer op dit artikel