artikel

Clubsandwich met avocado, biet en geitenkaas

Horeca

In het Broodje van de Week doen we u iedere vrijdag een recept van een lekker vers en gezond broodje aan de hand. Onderstreep in uw marketingactiviteiten uw gezonde imago.

Clubsandwich met avocado, biet en geitenkaas

Clubsandwich met avocado, biet en geitenkaas

Bereidingswijze:

Schil de avocado’s, snijd het vruchtvlees in blokjes en meng ze in een kom met 1-2 eetlepels citroensap. Wrijf het velletje van het bietje en snijd ook het bietje in kleine blokjes. Meng de blokjes biet met 1 eetlepel citroensap, zout en royaal peper.

Bestrijk 8 sneetjes meergranenbrood met mayonaise en verdeel over deze sneetjes de rucola, avocado, biet en tot slot de brokjes gietenkaas. Stapel deze belegde sneetjes brood twee aan twee op elkaar en dek ze af met de laatste sneetjes. Leg de clubsandwich op een brood, snijd hem diagonaal door en steek vast met een satéstokje.

Bevat per persoon:

  • 15 gram eiwit

  • 9 gram vet

  • 21 gram koolhydraten

  • 225 kcal

Zie ook:

Reageer op dit artikel