artikel

Verhaaf Party Catering (Hoofddorp)

Horeca

Vol trots en lekker dominant vermeldt de website van Verhaaf ‘Genomineerd tot Partycateraar van het Jaar’. Terecht en slim. Wie weet zorgt deze aanbeveling voor extra opdrachten c.q. spin-off. In de offerte werkte Verhaaf in het kader van het Programma van Eisen dat de organisatie opstelde voor haar (fictieve) feest zeer verrassend en passend uit.

Verhaaf Party Catering (Hoofddorp)

Sinds: 1947
Internet: <a href=”http://www.verhaaf.nl”>www.verhaaf.nl</a>
Directeur: Frank Kuitert
Omzet: 5,3 miljoen euro
Bijzonderheden: Weer een label van Jaarbeurs Catering Services. Heeft als veelzeggende pay-off The Event Kitchen. Zag directeur Henk Kroneberg na jaren van trouwe dienst afgelopen jaar vertrekken naar het nieuwe partycateringbedrijf On Board, On Shore (ook van Jaarbeurs).

Vol trots en lekker dominant vermeldt de website van Verhaaf ‘Genomineerd tot Partycateraar van het Jaar’. Terecht en slim. Wie weet zorgt deze aanbeveling voor extra opdrachten c.q. spin-off. In de offerte werkte Verhaaf in het kader van het Programma van Eisen dat de organisatie opstelde voor haar (fictieve) feest zeer verrassend en passend uit. Het Muji-gevoel is sindsdien ook lichtelijk aanwezig bij de juryleden. Hoewel directeur Frank Kuitert het zonder de enorme ervaring van Henk Kroneberg moet stellen stelt hij dat Verhaaf is ‘Beproefd voor de Toekomst’. En de toekomst (lees: na 29 oktober) zal leren of de toevoeging ‘Genomineerd tot’ weggehaald mag worden.

» Bekijk hier een fotoreportage

Reageer op dit artikel