artikel

De Melting Pot van Albron

Horeca

Albron en de Nationale Dag van de Cateringmedewerker, communicatiemanager Tamara Chaloulakos vertelt:

De Melting Pot van Albron

‘Albron vult de dag altijd persoonlijk in. Naast het promotiemateriaal van Veneca dat we op onze locaties ophangen, ontvangen alle medewerkers het bijzondere, door Albron gepersonaliseerde, kookboek Melting Pot. De cateringmedewerkers van Albron zijn van verschillende afkomst en hebben een heel verschillende achtergrond, maar delen de passie voor hun vak en gevoel voor gastvrijheid.

En dat is hun persoonlijke betrokkenheid bij de personen in dit kookboek. Het boek biedt letterlijk een kijkje in de keukens van meer dan twintig Nederlandse migranten. Een blik in de pannen en het persoonlijk leven van kleurrijke, authentieke koks.

Het cateringteam op het hoofdkantoor van Albron in De Meern werd door de directie extra in het zonnetje gezet met bloemen!’

Reageer op dit artikel