artikel

Protestlied

Horeca

Dat Ramses Shaffy nog eens een rol zou spelen bij het rookverbod. Wie had dat ooit kunnen denken. Sinds deze week is het een feit. En wel in de vorm van een protestlied, gezongen door een kroegbaas.

Protestlied

Kroegbaas en zanger Ger Couvreur heeft het legendarische ‘Laat me’ van Shaffy gebruikt om een lied te maken over het rookverbod. Een protestlied waarin Couvreur kenbaar maakt tegen het huidige rookbeleid van minister Ab Klink te zijn. Couvreur stelt het lied ‘een aanklacht is tegen minister Klink’. ‘Een minister waar niet mee te discussiëren valt’.

Het lied is binnenkort verkrijgbaar op cd in café ’t Trapperijke in Breda, het horecabedrijf van de zingende kroegbaas. De opbrengst van de cd-verkoop zal ongetwijfeld van harte welkom zijn gezien de omzetval in kleine kroegen sinds de invoering van het rookverbod.

Bekijk hier de video over het protestlied.

Reageer op dit artikel