artikel

SAB: ‘Dag belangrijk voor ‘grote publiek

Horeca

Karina Elzinga, woordvoerder van SAB Catering:

SAB: ‘Dag belangrijk voor ‘grote publiek

‘Via de Veneca, de branchevereniging van Nederlandse cateraars, is deze dag bekend bij ons. Op de locaties zijn uitingen te zien, waarop aangegeven wordt dat het de dag van de cateringmedewerker is en dat wij de cateringmedewerker bedanken voor hun inzet.

Daarnaast krijgen alle medewerkers persoonlijk een brief met een presentje als blijk van waardering voor hun inzet. Wij vinden het een leuk initiatief. Het is goed dat er een dag is waar onze medewerkers extra in het zonnetje gezet worden en ook voor het ‘grote’ publiek is het belangrijk dat er een besef is dat er cateringmedewerkers zijn die iedere dag weer voor een gezonde lunch zorgen.

Ik vind het een prima opzet. De publiciteit is goed voor de uitstraling van de branche, waar interessante, veelal parttime banen zijn. Veel mensen zijn hier niet van op de hoogte.’

Reageer op dit artikel