artikel

Hotello Top Year Event: Hotello & Co, New ways 2 create value

Horeca

Voor de tweede keer vindt het HotelloTOP Year Event tijdens de Horecava plaats. Centraal dit jaar staat het creëren van nieuwe kansen door gebruik te maken van co-creatie, co-productie en co-makership binnen de gastvrijheidindustrie. Het HotelloTOP Year Event is het grootste netwerkevenement voor afgestudeerden van de (inter-)nationale hotelscholen.

Hotello Top Year Event: Hotello & Co, New ways 2 create value

Het congresprogramma (onder voorbehoud):

 • René Hermans, directeur van Hotelschool NHTV Breda
 • Opening

 • Esther Brinkhorst over co-creatie

  Esther Brinkhorst, eigenaar van het in Spanje en Nederland gevestigde bedrijf Co-creations. Doelstelling van Co-creations is het innoveren van producten en diensten van verschillende bedrijven waarbij de klant het uitgangspunt is. Esther licht het thema toe en zet als ervaringsdeskundige het veld neer waarbinnen de andere sprekers opereren.

 • Michel Busman (HHM) & Mike Etman (HDH) van Center Parcs over co-makership

  Beide sprekers zijn werkzaam bij Center Parcs Europe N.V. Zij gaan dieper op het onderwerp co-makership in en delen hun ervaringen met co-makership binnen een multinational als Center Parcs.

 • Ilco van der Linde van Dance4Life over co-production

  Ilco van der Linde is directeur/oprichter van ’Bevrijdingspop’ & ‘Dance4Life’. Hij heeft veel ervaring met het organiseren van grootschalige goede doelevenementen. Ilco geeft zijn visie over het realiseren van co-producties.

 • Jaarlijkse Foodstep onderzoek naar Hotello’s

  Onderzoeksbureau Foodstep heeft co-creatie toegepast zodat het onderzoek bestaat uit vragen die door Hotello’s zelf van te voren zijn aangedragen. De resultaten worden op luchtige wijze gepresenteerd.

 • Uitreiking EMCUP

  Bekendmaking van de winnaar van de EMCUP (internationale competitie tussen Hotelscholen). Dit jaar strijden 9 teams van 4 studenten van internationale hotelscholen om de titel.

 • Verkiezing ‘Hotello of the Year’

  Dit jaar gaat het om welke hotello’s het meest uniek in Co-creation, Co-production of Co-makership zijn. In teams van 2 hotello’s die samen vanuit verschillende branches samenwerken; dus niet in 1 bedrijf maar vanuit verschillende bedrijven. Na een digitale voorselectie kiezen de aanwezige hotello’s de winnaar tijdens het congres.

  Aanmelding

  HotelloTOP is hét netwerkplatform voor afgestudeerden aan de hoge internationale Hotelscholen, beter bekend als ‘Hotello’s’. HotelloTOP organiseert meerdere bijeenkomsten per jaar, het grootste evenement is het HotelloTOP Year Event. Het HotelloTOP Year Event is alleen toegankelijk voor afgestudeerden aan de hoge internationale hotelscholen. Kosten voor deelname bedragen € 95,-, dit is inclusief een bezoek aan de Horecava. Ga je samen met een andere Hotello, dan betaal je slechts

  € 150,00. Aanmelden kan vanaf eind november via www.hotellotop.com.

 • Reageer op dit artikel