artikel

Gevulde sweetbites

Horeca

  • 6 sweetbites
  • 1 sinaasappel
  • koriander
  • 100 gram feta
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 mespunt korianderpoeder

Bereidingswijze:

Halveer 6 sweetbites in de lengte en kook ze minuten. Giet de paprika’s af en spoel ze onder koud stromend water. Rasp de helft van de schil van een schoongeboende sinaasappel. Neem van verse koriander de blaadjes van de steeltjes. Houd 12 blaadjes apart voor de garnering en vermeng die met de sinaasappelrasp, gesneden koriander, 1 eetlepel pijnboompitten, een mespunt korianderpoeder en peper naar smaak. Vul de paprikahelften met het fetamengsel. Leg de gevulde paprika’s eventueel op een bakplaat en verwarm ze 10 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 225 graden Celsius. Garneer met de overgebleven blaadjes koriander.

Reageer op dit artikel