artikel

Ham-kruidenquesadillapuntjes

Horeca

Ingrediënten voor 12 stuks:

  • 1 bosuitje
  • 2 tortillawraps
  • 75 gram verse roomkaas met groene kruiden
  • 2 grote plakken gekookte ham
  • 1 theelepel Mexicaanse kruiden
  • 1/2 eetlepel olie

Bereidingswijze:

Maak het bosuitje schoon en snijd het in stukjes. Bestrijk de tortilla’s met de kruidenkaas. Leg op één tortilla de plakken ham en strooi de bosuitjes en de kruiden erover. Druk de andere tortilla met de kaaskant erop.

Bestrijk de koekenpan met olie. Verwarm de koekenpan op een middelmatig vuur en leg de tortilla erin en bak hem ca. 3 minuten op middelmatig vuur. Bestrijk de bovenkant met olie. Keer de quasadilla met behulp van een deksel en bak de andere kant in ca. 3 minuten goudbruin. Laat de quesadilla op een plank glijden, snijd hem in 12 punten en serveer direct.

Reageer op dit artikel