artikel

Cocktails op het internet

Horeca

Cocktails zijn een geliefd onderwerp op internet. Wie zich er een avondje mee wil vermaken, kan het best beginnen op cocktail.pagina.nl. Geheid dat u een paar uur zoet bent.

De meeste cocktailsites zijn in het Engels, maar dat is niet zo’n probleem als het alleen om recepten gaat. Zelfs de website van onze eigen Bols is uitsluitend in het Engels. Wel een bezoekje waard trouwens, het adres is www.bolscocktails.com. Je kunt er je eigen bar inrichten met de drankjes en overige ingrediënten die je beschikbaar hebt, en vervolgens precies zien welke cocktails je met dat assortiment kunt maken. We hebben ze niet nageteld, maar Bols beweert meer dan 10.000 cocktails on line te hebben.

Smirnoff, www.smirnoff.com, heeft ook zoiets: de cocktailgenerator. Je kiest een aantal ingrediënten en dan kijkt de cocktailgenerator of hij daar iets mee kan brouwen. Probeer bijvoorbeeld Smirnoff vodka (uiteraard), orange juice en white wine, en waarachtig, de cocktailgenerator zet je een Hollywood Boulevard voor.


Overige handige links zijn:

www.cocktailpagina.nl

www.dranken.pagina.nl

www.webtender.com

www.barsuppliers.nl

www.mixtender.nl

www.abs-smoothies.com

Reageer op dit artikel