artikel

Zet promotiemateriaal in

Horeca

Gebruik parasols, prullenbakken, vlaggen, etc. om uw ijs te promoten. Een stoepbord met aantrekkelijke afbeeldingen geeft mensen die zin in een ijsje hebben het extra duwtje in de rug om binnen te komen.

Groothandels hebben meestal een uitgebreid assortiment aan promotiematerialen voor binnen en buiten. Kiest u voor een ijsmerk, dan krijgt u als klant de prullenbakken, parasols, overzichtkaarten, buitenborden, etc. in beperkte aantallen gratis. Mocht u een grote hoeveelheid willen bestellen, kijkt de fabrikant naar het bedrag dat u per jaar bij zijn bedrijf inkoopt.

Origineel is ook het idee van Ola. Op haar website biedt de ijsfabrikant ijshandelaren de mogelijkheid om kleding te kopen (niet gratis dus!) met het ola-vignet erop. Leuke tops, t-shirts, skirts en accessoires voor zowel dames als heren. Wellicht een leuk idee om uw personeel voor deze zomer in het nieuw te steken. Dat moet uw gasten opvallen.

Reageer op dit artikel