artikel

Testitem met H1, H2, H3 koppen

Horeca

Dit is H1 Deze H1 is veel te groot om ergens te publiceren als tussenkop. Maar wellicht wel geschikt als hoofdkop. Echter op dit moment zijn de hoofdkoppen vast ingesteld. Dit is H1 bottomline Deze H1 bottomline is veel te groot om ergens te publiceren als tussenkop. Maar wellicht wel geschikt als hoofdkop. Echter op […]

Dit is H1

Deze H1 is veel te groot om ergens te publiceren als tussenkop. Maar wellicht wel geschikt als hoofdkop. Echter op dit moment zijn de hoofdkoppen vast ingesteld.

Dit is H1 bottomline

Deze H1 bottomline is veel te groot om ergens te publiceren als tussenkop. Maar wellicht wel geschikt als hoofdkop. Echter op dit moment zijn de hoofdkoppen vast ingesteld.

Dit is H2 intro bottomline

Deze H2 bottomline is veel te groot om ergens te publiceren als tussenkop. Maar wellicht wel geschikt als hoofdkop. Echter op dit moment zijn de hoofdkoppen vast ingesteld.

Dit is H3

Deze H3 is te groot als tussenkop, maar wellicht wel geschikt als hoofdkop. Echter op dit moment zijn de hoofdkoppen vast ingesteld. Ik zou deze laten vervallen.

Dit is H4 (testPaulH)

Dit is H4 die ooit door Paul Honders is aangepast. Dit zou dan de voorkeur hebben van de redactie. Niet te groot. En aansluitend aan introtekst.

Dit is standaard met linebreak

Deze gebruiken we nu ‘standaard’ of tussenkop in nieuwsberichten en achtergrondenartikelen ed.

Reageer op dit artikel